نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

کاربرد فناوری نانو در مواد غذایی 1394/05/19 10:51:16

نویسندگان : سمیرا یزدان خواه گلناز حسامی صدری حسامی
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی

ترکیبات رزماري و خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن بر مواد غذایی 1394/05/19 10:40:01

نویسندگان : سمیرا یزدان خواه گلناز حسامی صدری حسامی
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی

نقش تغذیه در ارتقاء سلامت وپیشگیري از بیماریهاي مزمن 1394/05/19 10:36:23

نویسندگان : صدری حسامی گلناز حسامی سمیرا یزدان خواه
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی

فناوري مواد غذایی: فناوري نانو و ایمنی مواد غذایی 1394/05/19 10:29:58

نویسندگان : گلناز حسامی صدری حسامی سمیرا یزدان خواه
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی

استفاده از فیبررژیمی جدا شده از سبوس گندم به عنوان یک افزودنی غذایی فراسودمند 1394/05/19 10:25:19

نویسندگان : گلناز حسامی صدری حسامی سمیرا یزدان خواه
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی

گزینه هاي کنونی براي ارزش گذاري زباله هاي حاصل از مواد غذایی 1394/05/19 10:21:32

نویسندگان : گلناز حسامی سمیرا یزدان خواه صدري حسامی
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی